«ДОВБУШ КАРПАТСЬКИЙ ЧОРНА СМОРОДИНА»: смак, натхненний природою Карпат
- ТМ "Довбуш Карпатський"
- 22 июл.
- 1 мин. чтения
Лінійка «Довбуш Карпатський» поповнилася яскравою новинкою — смаком чорної смородини, яка поєднує у собі впізнавану карпатську силу та соковиту ягідність.
Чорна смородина — одна з найрозповсюдженіших ягід українського саду. Вона не лише має потужний смак і аромат, а й асоціюється з домашнім затишком і літнім теплом. Саме тому бренд вирішив переосмислити її унікальність у новому форматі — через призму благородного алкоголю.
Довбуш Карпатський Black Currant — історія, натхненна українськими традиціями, природною силою Карпат і багатством нашої землі. Це — новий погляд на смаковий алкоголь: благородна витримка, багатогранний аромат і яскравий ягідний акцент, який точно знайде відгук у поціновувачів благородного, але легкого для пиття напою.
Що робить цей напій особливим?
Коньяк має бурштиновий колір середньої насиченості, який одразу налаштовує на теплу емоцію. В ароматиці домінує стигла чорна смородина, доповнена легкими нотами смородинових бруньок, карамелі та витриманого дуба — вишукана глибина, що запам’ятовується.
На смак — м’яко-солодкий, з середнім тілом, чудово збалансованим алкоголем та посмаком, який ніжно повторює ягідно-древесні ноти аромату.
Для кого цей напій?
Для тих, хто любить відкривати нові смаки, для поціновувачів м’якого фруктового алкоголю, для тих, хто цінує якість, оригінальність та український характер.
З чим смакує?
Європейська кухня: паштет із ягідним конфітюром, качка під ягідним соусом, витриманий козирний сир, шоколадний фондан, брауні із лісовими горіхами.
Українська кухня: крученики з чорносливом, печеня зі сливами, вареники із лісовими ягодами, ягідний медовик.
Довбуш Карпатський Black Currant — це коньяк, що легко підлаштовується під настрій: для романтичного вечора на терасі, келиха в шумному барі чи затишного пікніка на природі.
⠀
У ньому — літня ягода, український дух і сучасна подача.
Коньяк Довбуш Карпатський - з вогнем в душі!

Comentarios