top of page
Поиск

Авторські коктейлі з коньяком Довбуш Карпатський

Фото автора: ТМ "Довбуш Карпатський"ТМ "Довбуш Карпатський"

Ми завжди прагнемо дивувати наших поціновувачів новими гранями смаку коньяку Довбуш Карпатський, тож ми поспівпрацювали з професійним барменом, який створив колекцію авторських коктейлів на основі нашого коньяку. Раді поділитися з вами цими унікальними рецептами, щоб ви могли насолодитися вишуканими напоями у затишку власної оселі.


Extra: класичний коктейль в стилі Негроні

• 40 мл коньяку "Довбуш 4*"

• 20 мл Campari

• 20 мл Cinzano Rosso

• 20 мл Martini Rubino


Спосіб приготування: налийте всі інгредієнти у шейкер, наповніть його льодом та струшуйте близько 30 секунд. Процідіть у охолоджений коктейльний келих. Прикрасьте цедрою апельсина.





Honey-Tini Sour: вишуканий медовий сауер

• 50 мл коньяку Довбуш Медовий

• 20 мл лимонного фрешу

• 20 мл цукрового сиропу

• 10 мл лікеру De Kuyper "Apricot Brandy"

• 5 мл сиропу Routin "Груша"

• 1 деш Angostura


Спосіб приготування: додайте всі інгредієнти у шейкер, наповніть його льодом та енергійно струшуйте протягом 10-15 секунд. Подвійне проціджування у охолоджений коктейльний келих. Прикрасьте скибочкою груші або апельсиновою цедрою.






Sabotage:  тропічний мікс

• 40 мл коньяку Довбуш 3*

• 20 мл лікеру De Kuyper "Dry Orange"

• 20 мл кордіалу маракуйя

• 10 мл лимонного фреша

• 40 мл ананасового соку 

• 40 мл апельсинового соку 

• 10 мл лікеру De Kuyper "Apricot Brandy"


Спосіб приготування: налийте всі інгредієнти у шейкер з льодом, енергійно струшуйте протягом 10-15 секунд. Процідіть у келих, наповнений льодом. Прикрасьте мармеладним  апельсином.





Кожен коктейль розкриває особливий характер нашого коньяку та створює унікальний феєрверк смаків. Спробуйте приготувати їх вдома та відкрийте для себе інші сторони улюбленого напою.


 
 
 

Комментарии


logo.png

©2021 «Довбуш Карпатський»

bottom of page