Ми завжди прагнемо дивувати наших поціновувачів новими гранями смаку коньяку Довбуш Карпатський, тож ми поспівпрацювали з професійним барменом, який створив колекцію авторських коктейлів на основі нашого коньяку. Раді поділитися з вами цими унікальними рецептами, щоб ви могли насолодитися вишуканими напоями у затишку власної оселі.
Extra: класичний коктейль в стилі Негроні
• 40 мл коньяку "Довбуш 4*"
• 20 мл Campari
• 20 мл Cinzano Rosso
• 20 мл Martini Rubino
Спосіб приготування: налийте всі інгредієнти у шейкер, наповніть його льодом та струшуйте близько 30 секунд. Процідіть у охолоджений коктейльний келих. Прикрасьте цедрою апельсина.
Honey-Tini Sour: вишуканий медовий сауер
• 50 мл коньяку Довбуш Медовий
• 20 мл лимонного фрешу
• 20 мл цукрового сиропу
• 10 мл лікеру De Kuyper "Apricot Brandy"
• 5 мл сиропу Routin "Груша"
• 1 деш Angostura
Спосіб приготування: додайте всі інгредієнти у шейкер, наповніть його льодом та енергійно струшуйте протягом 10-15 секунд. Подвійне проціджування у охолоджений коктейльний келих. Прикрасьте скибочкою груші або апельсиновою цедрою.
Sabotage: тропічний мікс
• 40 мл коньяку Довбуш 3*
• 20 мл лікеру De Kuyper "Dry Orange"
• 20 мл кордіалу маракуйя
• 10 мл лимонного фреша
• 40 мл ананасового соку
• 40 мл апельсинового соку
• 10 мл лікеру De Kuyper "Apricot Brandy"
Спосіб приготування: налийте всі інгредієнти у шейкер з льодом, енергійно струшуйте протягом 10-15 секунд. Процідіть у келих, наповнений льодом. Прикрасьте мармеладним апельсином.
Кожен коктейль розкриває особливий характер нашого коньяку та створює унікальний феєрверк смаків. Спробуйте приготувати їх вдома та відкрийте для себе інші сторони улюбленого напою.
Comments